De mediator

Angelique van NistelrooijMediator

Mijn naam is Angelique van Nistelrooij. Langere tijd was ik werkzaam in de gezondheidszorg. Ik werkte in ziekenhuizen in binnen- en buitenland, waaronder ontwikkelingsprojecten in Azië en Afrika. In 1999 werd mijn belangstelling gewekt voor het beroep van mediator. De ervaringen in management en ontwikkelingswerk maakten mij bewust van de kracht van mediation. Ik vind het belangrijk om communicatie tussen betrokkenen te bevorderen en hen inzicht te geven in de achtergrond van hun conflict. Hierbij schenk ik aandacht aan de persoonlijke en wederzijdse belangen en emoties, zodat de betrokkenen samen tot een oplossing kunnen komen. Als MfN-registermediator ben ik ervaren en gespecialiseerd op het gebied van familiemediation; scheidingsbemiddeling / scheidingsmediation, burengeschillen en samenwerkingsproblemen.

Docent

Als docent ben ik verbonden aan de School voor Mediation met betrekking tot de basisopleiding en de specialisatie familiemediation. Daarnaast geef ik diverse trainingen, zoals: • Conflicthantering en leerlingmediation op scholen • Trainingen in buurtbemiddeling • Nascholing aan mediators.

Registraties

Als mediator ben ik sinds 2000 geregistreerd in het kwaliteitsregister van Mediators Federatie Nederland (MfN) (voorheen NMI). Ik ben gespecialiseerd als Family Mediator en werk volgens het reglement en de kwaliteitseisen van het MfN (voormalig NMI).

Ik ben gecertificeerd als KIES-omgangsbegeleider.                                          
Als trainer ben ik erkend door het CCV.  

De praktijk is gevestigd in Amsterdam.
Terug naar boven

Comments are closed.