VAN NISTELROOIJ FAMILIE – MEDIATION

Wie is Angelique van Nistelrooij?

VAN NISTELROOIJ FAMILIE – MEDIATION

Wie is
Angelique van
Nistelrooij?

Mijn naam is Angelique van Nistelrooij. Graag zet ik mij in om mensen die gaan scheiden te begeleiden zodat zij, ondanks het verdriet en de pijn over de verbroken relatie, na afwikkeling van de scheiding toch met een goed gevoel het partnerschap te kunnen beëindigen en als ouders verder te kunnen gaan.

Meer informatie? Lees hieronder meer of neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij

In 2000 heb ik de opleiding tot MfN-register mediator afgerond.

Na mijn eigen scheiding besloot ik mij als mediator te specialiseren in familie-mediation. Ik heb ervaren hoe het is om in een rollercoaster van verdriet, onzekerheid, zorgen om de kinderen en je eigen toekomst te zitten. Het is belangrijk om op zo’n moment goed begeleid te worden door een derde persoon die rust brengt en helpt om samen tot goede afspraken te komen over de kinderen en voor afwikkeling van de scheiding.

Graag zet ik mij in om mensen die gaan scheiden te begeleiden zodat zij ondanks het verdriet en de pijn over de verbroken relatie, na afwikkeling van de scheiding toch met een goed gevoel het partnerschap te kunnen beëindigen en als ouders verder te kunnen gaan.

Kinderen hebben bij mij een belangrijke plek binnen de mediation bij scheiding.

Als familie-mediator ben ik sinds 2010 op meerdere vlakken werkzaam: in familiaire conflicten, bij scheiding, als rechtbankmediator voor de Rechtbank Amsterdam, als KIES-omgangsbegeleider en als SCHIP-behandelaar.

Omdat ik graag kennis doorgeef ben ik erkend trainer op het gebied van conflicthantering en mediation-vaardigheden en docent aan de School voor Mediation voor de specialisatie-opleiding tot familie-mediator. 

Vakkennis
De ontwikkelingen in familie-mediation staan niet stil. Daarom volg ik jaarlijks trainingen, bij- en nascholingen over allerlei belangrijke onderwerpen zoals kinderen in scheiding, fiscaliteit rondom scheiding, alimentatieberekeningen, vermogensverdelingen, pensioenverevening, juridische aspecten, enzovoort.

Ik werk als familie-mediator volgens het reglement, de gedragsregels en de kwaliteitseisen van het MfN (Mediation federatie Nederland).

MfN registermediator
NMV beroepsvereniging
Rechtbankmediator Rechtbank van Amsterdam
Docent aan de School voor Mediation

Cliënten vertellen

Zeer bedankt voor de steun en begeleiding, het heeft ervoor gezorgd dat we er goed met elkaar zijn uitgekomen en dat we ondanks de situatie die toch zeer emotioneel is voor ons en zeker voor de kinderen zonder teveel onnodige irritaties zijn doorgekomen.

Ben zeer blij met de snelheid, zorgvuldigheid en de vakbekwaamheid hoe dit onder de zeer grote tijdsdruk (ook incl. het paasweekend) zeer geduldig en evenwichtig is opgelost.